Leden

Lichting 2017

Lieke Michel
Lieke komt uit Deventer en is 19 jaar jong. Voor een biertje en een goed gesprek kan je altijd bij haar terecht. Net als veel anderen zit Lieke op de Hotelschool en is haar passie voor horeca groot. Hierdoor is ze vaak aan beide kanten van de bar te vinden. Ze is erg ambitieus en wanneer ze ergens voor wilt gaan, geeft ze ook niet zomaar op. Verder houdt Lieke van lekker eten, de Italiaanse keuken is haar favoriet en kan je haar altijd wakker maken voor een potje Rummikub. Sporten is iets wat ze wel graag wilt, maar naast het leuke en drukke leven in Leeuwarden heeft ze hier nog geen tijd voor gevonden.  Lieke vervult momenteel de functie van Praeses binnen het dispuut.

Anne-Wietske Borsch
Anne-Wietske, oftewel Wiets is 20 jaar en komt uit het Friese Harlingen. Voor haar tijd in Leeuwarden heeft zij een tussenjaar gehad om de mode wereld in te gaan maar nu geniet zij met volle teugen van al het moois dat Leeuwarden haar te bieden heeft. Haar passies liggen nog steeds bij fashion, reizen en eten. Daarnaast is Wiets veel te vinden in de sportschool. Met altijd een stralende lach op haar gezicht geniet zij van haar studentenleven. Wiets heeft graag mensen om haar heen en is altijd in voor gezelligheid! Wiets is de  Vice-Praeses van ons dispuut.

 

Anne-Louise Mol
Dit is Anne Louise of gewoon Mies. Mies is 19 jaar en opgeroeid in Braamt een klein dorpje in het Oosten van Nederland samen met haar ouders, twee broers en zusje. Voordat zij naar Leeuwarden kwam heeft zij havo en vwo gedaan. Mies is dol op horeca en hospitality, daarom helemaal op haar plek op de Hotelschool. Liefde voor wijn en gin tonic’s is daar ook uit voortgekomen. Mies heeft heel haar leven al twee hobby’s. Een van die twee is zwemmen. Ze probeert dan ook elke week langs de Blauwe Golf te gaan. Daarnaast speelt zij cello wat ze in de weekenden thuis in Braamt nog regelmatig in de praktijk brengt. Mies vervult de functie van Quaestrix.

Lichting 2018