Leden

Lichting 2017

Anne-Louise Mol
Dit is Anne Louise of gewoon Mies. Mies is 21 jaar en opgeroeid in Braamt een klein dorpje in het Oosten van Nederland samen met haar ouders, twee broers en zusje. Voordat zij naar Leeuwarden kwam heeft zij havo en vwo gedaan. Mies is dol op horeca en hospitality, daarom helemaal op haar plek op de Hotelschool. Liefde voor wijn en gin tonic’s is daar ook uit voortgekomen. Mies heeft heel haar leven al twee hobby’s. Een van die twee is zwemmen. Ze probeert dan ook elke week langs de Blauwe Golf te gaan. Daarnaast speelt zij cello wat ze in de weekenden thuis in Braamt nog regelmatig in de praktijk brengt.

Lichting 2018

Milou Schuitenmaker
Milou Schuitenmaker komt uit Naarden – Vesting en is 20 jaar oud. Ze is altijd wel in voor een feestje waar natuurlijk veel bier bij hoort. En een drankspel is dan ook iets waar ze altijd wel aan mee doet. Ze houdt enorm veel van dansen en op de kroeg zal je haar dan ook nooit stil zien staan. Voordat ze naar de Hotelschool is gegaan heeft ze een tussen jaar gehouden waarin ze eerst Au Pair was in Frankrijk en daarna in Zuid-Azië heeft rondgereisd. Verder is koken een van haar grootste hobby’s en doet ze dat ook graag voor haar dispuut. Voordat ze naar Leeuwarden is gekomen heeft ze veel gehockeyd maar helaas heeft ze dat hier niet voortgezet en gaat ze nu heel af en toe naar de sportschool.

Carolijn van Zaalen
Dit is Carolijn, zij is 23 jaar en opgegroeid in IJsselstein vlakbij Utrecht. Voordat zij naar Leeuwarden verhuisde heeft zij de middelbare hotelschool oftewel MHS afgerond in Wageningen. Na de MHS begon het studentenleven voor haar toch nog wel te kriebelen en koos zij ervoor om naar Leeuwarden te verhuizen en te beginnen aan de Hogere Hotelschool. Naast haar drukke studentenleven probeert zij toch nog een beetje fit te blijven en is ze dan regelmatig hardlopend te vinden in de stad. Naast het hardlopen vindt ze het heerlijk om terrasjes te pakken, spelletjes te spelen, en gaat zij het liefste iedere dag uiteten. 

Annabelle Kruin
Annabelle is 22 jaar oud en komt uit het mooie Utrecht, Vleuten om precies te zijn. Waar zij jaren heeft gewoond samen met haar moeder en broertje. Met haar vooropleiding in de horeca volgt zij nu een verkort traject van de opleiding International Hospitality Management. Leeuwarden is helemaal haar plek geworden, mede dankzij de vereniging en alle vriendinnen binnen en rondom het dispuut. Annabelle is een spontane en gezellige dame die het liefst geen feestje mist. Waar zij eerst een echte wijnliefhebber was, heeft zij bier ook heel snel leren drinken in Leeuwarden. Voordat Annabelle in Leeuwarden is gaan wonen deed zij veel aan sport, vooral teamsporten als hockey en tennis. Op dit moment is het moeilijk tijd te vinden voor deze bezigheden, maar als ze thuisthuis is staat ze graag op de tennisbaan.

Lichting 2019

Annemijn Groen Dit is Annemijn Groen, maar noem haar maar gewoon Mijntje. Mijntje is 19 jaar en komt uit Beverwijk. Voordat ze begon aan de Hotelschool heeft ze een tussenjaar genomen om fulltime te werken in de horeca en om een reis te maken naar Zuidoost-Azië. Ze is toen in haar eentje gaan backpacken naar Thailand en Laos. Tijdens haar middelbareschooltijd heeft ze altijd fanatiek gehockeyd en tegenwoordig gaat ze graag naar sportschool. Mijntje is een spontane meid en heeft zeker geen blad voor haar mond. Op de Kroeg zal je haar vaak dansend tegenkomen. Muziek is namelijk iets wat ze erg leuk vindt en is daarom geregeld te vinden op festivals. Momenteel is ze druk met school en haar leven in Leeuwarden, maar zodra ze thuis is, geniet ze van haar tijd met haar familie. Mijntje vervult momenteel de functie Praeses binnen het dispuut.

Sterre Hulst Dit is Sterre, met haar 17 jaar de Benjamin van het stel maar nu al volop aan het genieten in Leeuwarden. Ze is opgegroeid in Assen samen met haar ouders en haar twee oudere zussen. Maar op haar zestiende heeft ze toch het ouderlijk huis verlaten en ingeruild voor Huize Kleine Hoog in Leeuwarden. Haar hele middelbare school tijd wist ze al dat ze naar de hotelschool wilde en dat is nu eindelijk waar ze zit. Voor haar studentenleven in Leeuwarden was ze fanatiek met volleybal maar dat heeft ze moeten vervangen voor een regelmatig bezoekje aan de sportschool. Naast sporten houdt ze heel erg van koken, reizen en natuurlijk drankjes doen met alle vrienden en vriendinnen om haar heen. Sterre is de Vice-Praeses van ons dispuut.

Roos Hoitsma Dit is Roos Hoitsma, Roos is 21 jaar oud en opgegroeid in Tienhoven met haar broertje en zusje. Dit is een klein dorpje vlakbij Utrecht. Voor dat ze aan de Hogere hotelschool begon in Leeuwarden heeft ze nog 4 jaar de middelbare hotelschool (MHS) gedaan in Amersfoort. Voor haar stages voor de MHS heeft ze 2x een half jaar in het buitenland gewoond, in Tenerife en Australië. Hierdoor is ze gaan houden van reizen en wil ze graag na de Hogere Hotelschool nog meer gaan zien van de wereld. Naast het studentenleven in Leeuwarden speelt Roos elke zaterdag nog een voetbalwedstrijd met haar vriendinnen van thuisthuis. Voor de rest houd Roos van spelletjes spelen, is ze gek op Nutella en zegt ze nooit nee tegen een Gin-Tonic!  Binnen Damesdispuut Party ‘a Saurus is Roos Abactis.

Myrthe Dijkstra Dit is Myrthe, 19 jaar oud en komt uit een klein dorpje in Drenthe namelijk Norg. Hier heeft ze jarenlang gewoond samen met haar ouders en twee jongere broertjes. Voordat ze aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden begon heeft ze de HAVO afgerond in Assen op het Dr. Nassau College. Ze is ook altijd wel in voor een feestje het liefst een avond vol met Hollandse hits. Naast alle gezelligheid staat Myrthe graag op de tennisbaan en speelt ook ieder jaar weer competitie. Verder gaat ze ieder jaar graag naar de sneeuw om te skiën en geeft ze ook skiles in Flachau! Myrthe is de Quaestrix van Damesdispuut Party ‘a Saurus

Noumi Mollen Dit is Noumi. Noumi is 20 jaar oud en komt uit het pittoreske dorpje Vreeland. Voor haar Leeuwarden avontuur begon heeft zij Middelbare Hotelschool in Amsterdam afgerond. In haar vrije tijd is Noumi het liefst met vrienden en vriendinnen. Ze is dan ook niet vies van een alcoholische versnapering. Met daarbij natuurlijk snacks. Noumi heeft heel lang gehockeyd waar ze helaas mee moest stoppen vanwege stage. Wil je Noumi opvrolijken, stuur dan een schattig filmpje van een egel.

Senna van der Meer Dit is Senna, ook wel Sieb. Zij is 21 jaar en komt uit Apeldoorn en heeft hier gewoond met haar ouders en broer en zus. Hiervoor heeft zij de Middelbare Hotelschool gedaan in Arnhem. Door de vele stages op het MBO is zij erachter gekomen dat zij nog niet klaar was om vast te gaan werken, maar om nog door te studeren. Nu doet zij een verkort traject op de hoge hotelschool. Sieb houdt heel erg van gezelligheid en is graag onder haar vriendinnen. Ook zegt zij bijna geen één feestje af. Naast dit staat zij ook altijd open voor een goed gesprek. Oh ja, en sporten laat zij nu even voor wat het is in haar studenten leven.

Liselotte Korver Dit is Liselotte, 18 jaar oud en is opgegroeid in Zeist met haar ouders en twee broers. Voordat zij aan de Hotelschool in Leeuwarden is begonnen heeft zij eerst de havo afgerond. Vervolgens heeft ze tijdens haar halve tussenjaar reizen gemaakt naar onder andere Bonaire, Sri Lanka en Engeland. Vroeger heeft zij veel gehockeyd en gedanst. Terwijl ze hockey compleet achter zich heeft gelaten waagt ze elke dag nog wel een dansje op de kroeg of een festival. Je maakt haar heel gelukkig met lekker eten, een goede film en gezelligheid met veel vrienden en vriendinnen waar het bier zeker niet mag ontbreken.

Senna van Oostveen Senna van Oostveen, ofwel Soov, is 19 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Nederhorst den Berg, een klein boerendorpje in de buurt van Hilversum waar haar zus, broertje en ouders nog steeds wonen en waar zij in het weekend graag even langs komt. Soov is direct na haar VWO begonnen in Leeuwarden aan de Hotelschool. Haar hart ligt echt in de horeca, een kroeg besturen is haar droom en het is dan ook niet voor niks dat zij zich helemaal op haar plek voelt in de Sociëteitscommissie. Bijna elke dag is Soov wel te vinden in de Stoep, want uitgaan doet zij heel erg graag. Ook komt ze af en toe in de sportschool om haar figuurtje te behouden en de biertjes eraf te sporten. Daarnaast heeft ze een echt passie voor reizen, hoe weinig geld ze ook heeft, ze wil de hele wereld zien en gaat ooit nog een keer een echte wereldreis maken.

Eva van Wetering Dit is Eva, of genaamd Bobbie. Bobbie is 22 jaar en komt uit Molenhoek, dat is een klein dorpje dicht bij Nijmegen en woonde daar samen met haar broer en ouders. Voordat zij naar Leeuwarden kwam heeft ze de middelbare hotelschool gedaan in Den Bosch. Naast dat horeca helemaal haar ding is, houdt ze ook heel erg van hockeyen. Ze heeft 8 jaar gehockeyd en is toen gestopt vanwege haar stages in Amsterdam en London, maar sinds kort is ze weer begonnen. Familie en vriendinnen zijn erg belangrijk voor Bobbie en gaat daarom ook vaak lekker lunchen, uiteten en stappen! Wat Bobbie echt beschrijft zijn Honden, ze heeft er zelf geen, maar stopt bij elke hond die ze ziet. Waar je haar dan ook echt blij mee maakt zijn filmpjes van honden.

Julia Verbroekken Dit is Julia. Julia is 21 jaar oud en komt uit het kleine dorpje Beugen. Juul is onze gekke Brabo en biertjes drinken hoefde haar dan ook niet geleerd te worden. Voordat ze de keus voor het mooie Leeuwarden maakte heeft Juul eerst vwo gedaan en daarna nog een jaartje gereisd en gewerkt in Australië en Nieuw Zeeland. Daar kwam ook haar interesse voor wijn op en werd de keus voor de hotelschool bevestigd. Juul vindt het leuk om nieuwe plekken te bezoeken en mensen te leren kennen. Wanneer ze niet in Leeuwarden is, is Julia vaak te vinden op haar werk bij De Bock of bij haar vriendinnetjes thuisthuis. Julia is een enthousiaste, actieve meid en houdt niet van stilzitten. Wat ze wel leuk vind is stappen, uiteten gaan en nieuwe gerechtjes proberen.

Floor Maas Floor is 20 jaar en komt uit het dorpje Ankeveen, in de buurt van Hilversum. Voordat Floor naar Leeuwarden kwam heeft zij haar VWO afgerond. Daarna heeft ze een paar maandjes ski les gegeven in Oostenrijk waar zij de tijd van haar leven heeft gehad. Overdag op de ski’s en ‘s avonds heerlijk feesten. Floor houdt dan ook super veel skiën en sowieso van sporten in het algemeen. Vroeger heeft ze altijd een passie gehad voor turnen maar daar is ze mee gestopt. Tegenwoordig probeert Floor zo veel mogelijk naar de sportschool te gaan (wat soms wat lastig is door alle leuke feestjes en activiteiten in Leeuwarden waar zij er geen van wil missen). Naast sporten en uitgaan houdt Floor ook heel veel van reizen, het liefst reist ze het hele jaar door naar plekken waar het zonnig en warm is. Floor is altijd optimistisch en geniet elke dag volop met een lach op haar gezicht hier in het mooie Leeuwarden!

Manon Copier Dit is Manon Copier maar de meeste mensen noemen haar ook wel Non. Manon is 20 jaar oud en komt uit Benschop. Voordat ze naar Hotelschool Leeuwarden kwam heeft Manon op MBO Leerhotel ’t Klooster in Amersfoort gezeten. In de afgelopen jaren heeft Manon al lekker wat ervaring opgedaan tijdens haar stages in Tenerife, hotel Tigotan Lovers & Friends en Antwerpen, hotel Hilton Old Town. En afgelopen jaar nog een zomertje op Kreta in Cherso ‘gewerkt’. Non is een echt gezelschapsmens, het liefst is Manon dag en nacht omringt door mensen! Gezelligheid staat bij Manon hoog in het vaandel. Op de kroeg een biertje drinken, een festivalletje, een terrasje pakken, lekker uit eten of shoppen. Na een paar jaar te hebben gevoetbald is Manon vanwege een knieblessure jammer genoeg gestopt. Om toch nog een beetje sportief bezig te zijn brengt ze zo af en toe een bezoekje aan de sportschool.