Leden

Lichting 2017

 

Anne-Louise Mol
Dit is Anne Louise of gewoon Mies. Mies is 20 jaar en opgeroeid in Braamt een klein dorpje in het Oosten van Nederland samen met haar ouders, twee broers en zusje. Voordat zij naar Leeuwarden kwam heeft zij havo en vwo gedaan. Mies is dol op horeca en hospitality, daarom helemaal op haar plek op de Hotelschool. Liefde voor wijn en gin tonic’s is daar ook uit voortgekomen. Mies heeft heel haar leven al twee hobby’s. Een van die twee is zwemmen. Ze probeert dan ook elke week langs de Blauwe Golf te gaan. Daarnaast speelt zij cello wat ze in de weekenden thuis in Braamt nog regelmatig in de praktijk brengt. 

Lichting 2018

Carolijn van Zaalen
Dit is Carolijn, zij is 23 jaar en opgegroeid in IJsselstein vlakbij Utrecht. Voordat zij naar Leeuwarden verhuisde heeft zij de middelbare hotelschool oftewel MHS afgerond in Wageningen. Na de MHS begon het studentenleven voor haar toch nog wel te kriebelen en koos zij ervoor om naar Leeuwarden te verhuizen en te beginnen aan de Hogere Hotelschool. Naast haar drukke studentenleven probeert zij toch nog een beetje fit te blijven en is ze dan regelmatig hardlopend te vinden in de stad. Naast het hardlopen vindt ze het heerlijk om terrasjes te pakken, spelletjes te spelen, en gaat zij het liefste iedere dag uiteten.  Carolijn is de Vice-Praeses van ons dispuut.

Annabelle Kruin
Annabelle is 22 jaar oud en komt uit het mooie Utrecht, Vleuten om precies te zijn. Waar zij jaren heeft gewoond samen met haar moeder en broertje. Met haar vooropleiding in de horeca volgt zij nu een verkort traject van de opleiding International Hospitality Management. Leeuwarden is helemaal haar plek geworden, mede dankzij de vereniging en alle vriendinnen binnen en rondom het dispuut. Annabelle is een spontane en gezellige dame die het liefst geen feestje mist. Waar zij eerst een echte wijnliefhebber was, heeft zij bier ook heel snel leren drinken in Leeuwarden. Voordat Annabelle in Leeuwarden is gaan wonen deed zij veel aan sport, vooral teamsporten als hockey en tennis. Op dit moment is het moeilijk tijd te vinden voor deze bezigheden, maar als ze thuisthuis is staat ze graag op de tennisbaan. Binnen Damesdispuut Party ‘a Saurus is Annabelle Abactis.

Milou Schuitenmaker
Milou Schuitenmaker komt uit Naarden – Vesting en is 20 jaar oud. Ze is altijd wel in voor een feestje waar natuurlijk veel bier bij hoort. En een drankspel is dan ook iets waar ze altijd wel aan mee doet. Ze houdt enorm veel van dansen en op de kroeg zal je haar dan ook nooit stil zien staan. Voordat ze naar de Hotelschool is gegaan heeft ze een tussen jaar gehouden waarin ze eerst Au Pair was in Frankrijk en daarna in Zuid-Azië heeft rondgereisd. Verder is koken een van haar grootste hobby’s en doet ze dat ook graag voor haar dispuut. Voordat ze naar Leeuwarden is gekomen heeft ze veel gehockeyd maar helaas heeft ze dat hier niet voortgezet en gaat ze nu heel af en toe naar de sportschool. Milou vervult momenteel de functie Praeses binnen het dispuut.

Eva Vrolijk
Dit is Eva Susanne Vrolijk, 23 jaar oud en komt uit Hengelo. Voordat zij aan de Hotelschool in Leeuwarden begon heeft ze eerst Middelbare Hotelschool in Zwolle gedaan. Voor de Middelbare Hotelschool heeft ze een jaar in Amerika gewoond als Exchange Student. Tijdens MHS heeft ze 2 stages gelopen in Londen en Gran Canaria. Hierdoor heeft ze  zeker een passie voor reizen en houdt ze er van om van het leven te genieten. Verder maak je haar blij met  lekker eten, films, koken en gezellig borrelen met vrienden en zegt ze (bijna) nooit nee tegen een feestje. Sporten is ook een favoriet maar helaas heeft ze hier niet veel tijd voor in haar drukke dagelijkse leven in Leeuwarden.

Luna de Jager
Dit is Luna de Jager, ze is 22 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Naarden. Voordat ze naar Leeuwarden is gekomen heeft ze de Middelbare Hotelschool in Amsterdam afgerond. In deze periode heeft ze veel levenservaringen opgedaan, tijdens bijvoorbeeld haar stage van 8 maanden op Ibiza. In haar dagelijks leven is ze altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, ze heeft altijd mensen om zich heen en kan zich uren verdiepen in eten en nieuwe wijnen. Maar nooit zonder het zelf niet te eten of te drinken. Luna is spontaan, gedreven, eerlijk en behulpzaam. Ook kan Luna een tikkeltje eigenwijs en ongeduldig zijn en kan ze niet tegen haar verlies.