Leden

Lieke Michel
Lieke komt uit Deventer en is 18 jaar jong. Voor een biertje en een goed gesprek kan je altijd bij haar terecht. Net als veel anderen zit Lieke op de Hotelschool en is haar passie voor horeca groot. Hierdoor is ze vaak aan beide kanten van de bar te vinden. Ze is erg ambitieus en wanneer ze ergens voor wilt gaan, geeft ze ook niet zomaar op. Verder houdt Lieke van lekker eten, de Italiaanse keuken is haar favoriet en kan je haar altijd wakker maken voor een potje Rummikub. Sporten is iets wat ze wel graag wilt, maar naast het leuke en drukke leven in Leeuwarden heeft ze hier nog geen tijd voor gevonden.  Lieke vervult momenteel de functie van Praeses binnen het dispuut.

Donna van Os
Donna is 21 jaar en geboren in Den Haag, maar getogen in Alkmaar. Ze studeert Integrale Veiligheid aan de NHL Hogeschool. Don is een echt gezelligheidsdier en is dan ook altijd in voor een dansje en een drankje op de kroeg of in de stad. Haar hobby’s zijn gitaar spelen, sporten en festivallen: samen met vrienden en vriendinnen in de zomer genieten met de fijnste deuntjes en lekkerste drankjes. Verder houdt ze van reizen en zou ze het liefst de hele wereld rondreizen om nieuwe dingen te ontdekken. Donna vervuld de functie van Ab-actis binnen het dispuut.

Anne-Louise Mol
Dit is Anne Louise of gewoon Mies. Mies is 19 jaar en opgeroeid in Braamt een klein dorpje in het Oosten van Nederland samen met haar ouders, twee broers en zusje. Voordat zij naar Leeuwarden kwam heeft zij havo en vwo gedaan. Mies is dol op horeca en hospitality, daarom helemaal op haar plek op de Hotelschool. Liefde voor wijn en gin tonic’s is daar ook uit voortgekomen. Mies heeft heel haar leven al twee hobby’s. Een van die twee is zwemmen. Ze probeert dan ook elke week langs de Blauwe Golf te gaan. Daarnaast speelt zij cello wat ze in de weekenden thuis in Braamt nog regelmatig in de praktijk brengt. Mies vervult de functie van Quaestrix.